Blackjack strategie

Blackjack strategieAls je Blackjack voor geld gaat spelen, dan wil je natuurlijk graag winnen. Je wilt graag alles inzetten voor een goed resultaat. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen. Met een Blackjack strategie kom je namelijk een heel stuk verder voor een goed resultaat. Je weet namelijk precies wat je moet inzetten en hoe je het spel moet spelen om tot een goed resultaat te komen. Bij het spel wordt er onderscheid gemaakt tussen een inzet strategie en een basis strategie. De basis strategie geeft je de beste kansen om het spelletje te winnen. Ze laten je zien op welke manier je het beste kan inzetten. De inzet strategie is er in verschillende varianten en is bedoelt om je geld op een bepaalde manier in te zetten. Deze staat los van de basis strategie. Uiteraard kan je beide toepassen om te winnen.

Basis strategie bij Blackjack

Vaak beginnen spelers met de zogenaamde basis strategie. Deze Blackjack strategie geeft de manier van spelen aan. Bijvoorbeeld bij welke score je het beste nog een kaart kan pakken. Of wanneer je het beste even kan passen. Dit zijn belangrijke stappen bij een potje Blackjack. Sommige spelers stoppen te snel of spelen juist te lang door. Dit zorgt ervoor dat ze uiteindelijk verliezen. Door strategisch in te zetten kan je dit voorkomen. De basis strategie is op basis van een tabel. Hierin kan je aflezen welke zetten je moet doen om te winnen. Je kan op basis hiervan je strategie aanpassen en winnen bij een potje Blackjack.

Inzet strategie combineren met de tabeltoepassen systeem

Als je de tabel gebruikt weet je welke kaarten je moet pakken. Je hebt alleen geen flauw idee op welke manier je moet gaan inzetten. Gelukkig kan je ook een inzet strategie gebruiken. Bij een inzet strategie ga je op een bepaalde manier inzetten om eventueel verliezen op te vangen. Er zijn verschillende manieren waarop je dit eventueel kan doen. Bijvoorbeeld met een Martingale systeem of de Labouchere. Dit soort systemen kan je inzetten om je verliezen op te vangen en om te zetten in winst. Hou er wel rekening mee dat lang niet elk systeem bij elk budget past. Martingale werkt bijvoorbeeld fantastisch als je een groot budget tot je beschikking hebt. Als je budget helaas niet zo groot is ga je er geen succes mee boeken.

Martingale is altijd succesvol

Een systeem waar je altijd succesvol mee kan zijn is Martingale. Dit is een systeem waarbij je inzet verdubbelt bij verlies. Stel je zet € 1 in als start inzet. Je verliest. Dan zet je de volgende ronde € 2 in. Elke keer dat je verliest verdubbel je de inzet. Je kan je wel voorstellen dat je inzet hierdoor vrij hoog kan oplopen. Maar op het moment dat je wint worden direct je verliezen goed gemaakt. Je boekt zelfs nog je eerste inzet als winst. Nadat je gewonnen hebt ga je weer terug naar je eerste inzet van € 1. Je begint nu weer opnieuw.

Zorg voor voldoende budget

Natuurlijk is je winkans vrij hoog bij Blackjack. Dit betekent dat je echt geen rondes achter elkaar verliest. Na 3 rondes verlies is de kans dat je nog een keer verliest heel klein. Toch gebeurt het echt dat spelers constant door de croupier verslagen worden. Zorg er daarom voor dat je voldoende budget op je account hebt staan. Reken uit hoeveel rondes je achter elkaar kan verliezen. Zet dit extra hoog bijvoorbeeld 8 of 10. Stort dit bedrag als budget en schuif aan bij een Blackjack tafel met flexibele limieten. Je bent nu voorbereid op een potje Blackjack volgens de Martingale methode.

Waag een gokje met Parlay

potje gokkenDe Parlay strategie is gelukkig geen hogere wiskunde, maar wel een succesvol systeem in het casino. Verschillende spelers doen een poging om met Parlay een leuk geldbedrag te winnen. Het is wel net als Martingale een zogenaamd extreem inzet systeem. Dit betekent dat de inzet ineens extreem omhoog kan vliegen. Het is handig om hier rekening mee te houden als je een gokje gaat wagen. Eigenlijk is het de omgekeerde van Martingale. Volgens Parlay heb je bij Blackjack altijd te maken met een winreeks. Je wint soms wel 3 of 4 keer achter elkaar. Uiteraard kan dit ook andersom gebeuren. Daarom verdubbelen ze je inzet elke keer dat je wint. Je kan zo bij een lange winreeks de maximale winst pakken. Dit is best interessant, maar je maakt verliezen er meestal niet mee goed. Toch kan het interessant zijn als je weleens geluk hebt met een winreeks.

Labouchere richting een winstdoel

De meeste spelers gaan met een Blackjack strategie vaak als nog onderuit omdat ze geen winstdoel hebben. Ze blijven maar doorspelen en verliezen uiteindelijk het spelletje. Bij Labouchere speel je wel met een winstdoel. Je gaat een getallenreeks maken op basis van je doel. Stel je wilt € 20 winnen. Dan kan je een reeks met 8 getallen maken die samen opgeteld € 20 waard zijn. Je zet nu elke ronde het eerste en tweede getal bij elkaar opgeteld uit de reeks in. Win je? Dan streep je ze weg en pak je de nieuwe eerste en laatste getal. Verlies je? Dan tel je het bedrag bij elkaar op en zet je hem achteraan de reeks. Pen en papier is wel handig en uiteindelijk zal je jou droomdoel met Labourchere bereiken.

€250 + 100 FS