Labouchere strategie

Labouchere strategieOm te winnen bij een potje Blackjack is het handig als je een strategie gaat toepassen. De basis strategie gebruik je misschien al, maar toch verlies je telkens. De kans is groot dat je nog zonder inzet strategie speelt en je geen winstdoel voor ogen hebt. Dit zijn twee belangrijke regels als je voor de winst gaat bij een potje Blackjack. Maar de meest beginnende spelers vergeten dit. Ze gaan op hun eigen gevoel af en uiteindelijk staan ze met lege handen. Gelukkig is er een oplossing en dat is een Labouchere strategie. Dit is allemaal gecombineerd tot één strategie.

Winstdoel bepalen bij de Labochere strategie

Voor je begint met spelen ga je een winstdoel bepalen. Dit doe je door vooraf een bedrag te bepalen waar je voor wilt spelen. Dit is je doel bij een potje Blackjack. Het is sowieso handig om een winstdoel te hebben. De spelers die verliezen spelen meestal te ver door. Ze blijven maar doorspelen tot ze uiteindelijk teveel geld verliezen. Dit geeft grote gevolgen want je kan weer opnieuw geld storten. Misschien was het ook nog eens het bedrag dat je maximaal kon missen in het casino. In dit geval kan je de komende maand zelfs niet meer verder spelen. Kortom stel gewoon een winstdoel vast en stop als je dit bereikt hebt.

Maak een realistisch winstdoel

cropierEen winstdoel is natuurlijk hartstikke leuk, maar het moet wel realistisch zijn. Stel je hebt € 10 dan is een winstdoel van € 1.000 natuurlijk niet realistisch. Het doel moet te halen zijn. Officieel is 10% tot 20% van je budget haalbaar. Als je budget € 100 is stop je dus bij een winst van maximaal € 20. Wil je meer geld winnen? Dan is het slim om gewoon meer geld te storten. Bij een budget van € 1.000 is bijvoorbeeld een winst van € 200 haalbaar. Dit is dus even goed om te beseffen als je Blackjack gaat spelen. Hou er overigens ook rekening mee dat een winstdoel haalbaar is, maar het kan ook fout aflopen. Stort dus nooit meer geld dan je echt kan missen.

Maak een reeks met getallen op basis van je winstdoel

Je hebt een winstdoel bepaalt en nu is het de bedoeling dat je dit gaat halen met de Labouchere strategie. Op basis van dit systeem ga je een getallenreeks maken. Dit getallenreeks moet opgeteld je winstdoel zijn. De reeks mag je in principe zo lang maken als je zelf wilt. Ons advies is niet tekort en niet te lang. Een reeks van 7 getallen is prima en de volgorde mag je zelf bepalen. Bij een groter winstdoel kan je de reeks eventueel wel wat langer maken. Je kan er dan getallen aan toevoegen. Stel ons budget is € 100 en we willen € 20 winst maken. Dan hebben wij de volgende reeks gemaakt: 5 – 5 – 1 – 3 -2 – 2 – 1 – 1. Zoals je ziet hoeft de reeks geen speciale volgorde te hebben. Je bent hier echt helemaal vrij in.

Inzetten volgens de reeks

Je gaat nu een potje Blackjack spelen tegen de croupier. Je pakt hiervoor het eerste en laatste getal uit de reeks. In ons voorbeeld is dit 5 en 1. Dit is dus € 6. Dit zetten we in en we gaan het spelletje spelen. Winnen we van de croupier? Dan mogen we de 5 en 1 wegstrepen. Verliezen we? Dan mogen we niets wegstrepen, maar zetten de 6 vooraan de reeks. Onze volgende inzet wordt hierdoor 6 en 1 en dus € 7. Win je nu wel? Dan mag je de 6 en 1 wegstrepen. De volgende ronde wordt hierdoor weer € 6. Door deze manier van spelen kan je verliezen opvangen en speel je richting je winstdoel.

Hou je winstdoel constant voor ogen

Als je volgens de reeks gaat spelen moet je uiteindelijk je winstdoel bereiken. Dit hoeft lang niet altijd te zijn als je de reeks afgemaakt hebt. Soms bereik je het doel al veel eerder. Hou dus constant je saldo in de gaten en stop op het moment dat je doel bereikt hebt. Op het moment dat je doel bereikt hebt ben je klaar met spelen en stop je er voor vandaag mee. Eventueel kan je het morgen opnieuw proberen. Dit is overigens ook zo als je budget hebt weggespeeld. Ga nooit geld bijstorten, maar stop er voor vandaag gewoon mee.

Combineer de strategie met de basis strategiecombinatie basis

Ons advies is om de Labouchere strategie te combineren met de officiële basis strategie. Deze laat zien hoe je het spel zelf moet spelen om te winnen. Uiteindelijk kan je hierdoor een flink bedrag winnen. Helemaal als je het spelletje zo tactisch mogelijk weet uit te spelen. Durf jij het aan om het op te nemen tegen de croupier? Waag een poging via onze website en probeer het systeem meteen uit.

€250 + 100 FS